.زاهرة الياسمين
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

.زاهرة الياسمين

ملابس ودردشة اجتماعية وكل مايخص السيدات
 
البوابةالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول الفول المدمس من مطبخى  soso 64

 

  الفول المدمس من مطبخى soso

اذهب الى الأسفل 
3 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
soso

soso


المساهمات : 169
تاريخ التسجيل : 22/11/2017

 الفول المدمس من مطبخى  soso Empty
مُساهمةموضوع: الفول المدمس من مطبخى soso    الفول المدمس من مطبخى  soso I_icon_minitimeالأربعاء نوفمبر 22, 2017 9:32 am

السلام هليكم ورحمة الله وبركاته
لعلكم جميعا بخير ان شاء الله
النهاردة هقولكم علي طريقتى في تدميس الفول
طبعا كلكم ما شاء الله شيفات لكن حابة اقولهالكم
اولا انا مش بدمس الفول في دماسة لانها بتاخد كمية صغيرة
بدمسه في حلة المونيوم كبيرة اكبر حلة في الطقم نفس وقت التدميس لكن كمية اكبر بتوفر لك في الغاز والاهم انها بتريحنى فترة اطول
اشترى كمية فول صغيرة زى نص كيلو مثلا وجربيه الاول ان استوى بسرعة هاتى كمية وشيليها عندك 2 كيلو او5 حسب حاجتك
انا بعمل كده بجيب10 كيلو واشيله في الفريزر ناشف ونضيف بحطه في اخر درج في الفريزر مخلياه للدقيق والفول والتمر والفول السودانى المقشر
مش بنقع الفول نهائى بحطه ناشف علي طول ع النار
بضيف له عصير طماطم +كوب رز +كوب عدس اصفر +معلقة بابريكا
https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010212.jpg

https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010213.jpg

الفول المدمس مطبخى

https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010214.jpg
الفول المدمس مطبخى
https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010211.jpg
بحط فيها كيلو او كيلو ونص بيكون الفول فيها ناشف حوالي ربعها او تلتها
طبعا هتنقي الفول كويس وتغسليه كويس اوى علشان بيحطوله مبيدات علشان ما يسوسش
الفول المدمس مطبخى
تحطى له المية حوالي تلتين الحلة
بحط الحلة علي اكبر عين علشان تغلي بسرعة
اضيف له عصير طماطم واخلي المية قبل الحافة بحوالي 5 سم واسيبها من غير غطا لحد ما تغلي
الفول المدمس مطبخى
اول ما تغلي انقلها علي اصغر عين واوطى النار ع الاخر
المية الكتير مش هتخليكى تزودى مية خالص
https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010211.jpg
بعد كده اغسل الرز والعدس واضيفهم بوزعهم علي اطراف الحلة علشان ما ينزلوش القاع مع الغليان
واضيف البابريكا واسيب الحلة 3ساعات ممكن اكتر حاجة بسيطة مش بزود ميه خالص ولا بقلبها ولا اجى ناحية الحلة خالص بسيبها مع نفسها
بيكون الفول استوى اوى ومفيش حاجة لازقة في الحلة نهائى والفول لونه جميل مش اسود ابدا حتى لما يبرد او يبات في التلاجة
الفول المدمس مطبخى


https://i.servimg.com/u/f62/19/81/35/96/15010210.jpg

الصورة دى لما برد خالص بدون اي اضافات عليه هو مستوى جدااا ومهرى بس مش باين في الصورة
بعد كده قسميه في اكياس الكمية اللي انت عايزاها وفرزيه
يارب يكون الموضوع البسيط ده يعجبكم

  فى  امان الله وحفظ
ه

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
سمسمة

سمسمة


المساهمات : 131
تاريخ التسجيل : 10/04/2017

 الفول المدمس من مطبخى  soso Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفول المدمس من مطبخى soso    الفول المدمس من مطبخى  soso I_icon_minitimeالسبت نوفمبر 25, 2017 1:55 pm

يسلمووووو
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
فاطمة كشك




المساهمات : 170
تاريخ التسجيل : 08/12/2017

 الفول المدمس من مطبخى  soso Empty
مُساهمةموضوع: رد: الفول المدمس من مطبخى soso    الفول المدمس من مطبخى  soso I_icon_minitimeالسبت ديسمبر 09, 2017 4:20 pm

تسلمى ياسكر موضوع جميل

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفول المدمس من مطبخى soso
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
.زاهرة الياسمين :: اجمل منتدى :: السنه النبويه :: نقل موصفات تيوب مطبخ ياسمين جميع الاكلات-
انتقل الى: